Українські кікбоксери посіли 2 загальнокомандне місце на етапі КС-2019 в Угорщині

Українські кікбоксери посіли 2 загальнокомандне місце на етапі КС-2019 в Угорщині

Укрінформ
В Угорщині відбувся черговий розіграш Кубка світу 2019 року з кікбоксингу WAKO. 

Цьогоріч це було 25-е проведення змагань світового рівня в Будапешті, на якому зібралася рекордна кількість учасників – понад 3000 з 39 країн світу. Про це повідомляє прес-служба Федерації кікбоксингу України “Вако”.

Підсумком триденного турніру стало друге загальнокомандне місце збірної України з кікбоксингу, попереду лише господарі — команда Угорщини.

Президент Національної федерації кікбоксингу України WAKO Ольга Павленко так прокоментувала цей результат: “Мабуть, як мінімум, за останні десять років це вперше подібний результат. Я насправді задоволена виступом. В цілому, команда гарна, хлопці підготовлені. Командний спортивний дух у всіх був присутній. Тому сміливо можна говорити, що вояж в Будапешт видався вдалим.

Після цих змагань у нас відбудуться збори для дорослих в серпні і Кубок України у вересні. Далі спортсмени готуватимуться на чемпіонат світу. Нагадаю, що першість планети з кікбоксингу WAKO проводять раз на два роки. Через те, що в нинішньому році буде чемпіонат світу, конкуренція шалена, адже всі готуються до Всесвітніх ігор. Тому угорський етап Кубка світу був для нас дуже важливий для обкатки”.

Читайте також: Орфан Сананзаде і Вікторія Олейникова – переможці церемонії «Зірки спортивного року»

Лише кілька років залишилося до наступних Всесвітніх ігор. Наразі на кожному великому міжнародному турнірі відбувається як обкатка спортсменів, можливих претендентів на поїздку до Бірмінгему (США) 2021 року, так і перегляд майбутніх суперників. Відбір на Всесвітні ігри в США пройде на чемпіонаті Європи 2020 року.

Нагадаємо, кращим спортсменом у неолімпійських видах спорту за підсумками сезону-2018 в Україні був визнаний Орфан Сананзаде - чемпіон світу та Всесвітніх ігор з кікбоксингу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-