Де дивитися матчі 30 туру футбольної Прем'єр-ліги України

Де дивитися матчі 30 туру футбольної Прем'єр-ліги України

Укрінформ
Програму чергового, 30-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги у вівторок, 21 травня, відкрили матчі в Одесі та Чернігові.

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок між одеським "Чорноморцем" та львівськими "Карпатами" завершився з рахунком 3:1 на користь "моряків", а чернігівська "Десна" на своєму полі поступилася полтавській "Ворсклі" - 0:1.

Перший ігровий день туру завершився на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського матчем "Арсенал-Київ" - "Олімпік" (Донецьк) - 1:1.

Решта поєдинків туру пройдуть у середу, 22 травня. "Маріуполь" зіграє з "Олександрією" (гру о 17.00 транслюватиме телеканал "Футбол 2"), "Львів" зустрінеться з луганською "Зорею" (17.00; "Футбол 1"), а донецький "Шахтар" і київське "Динамо" зійдуться у Харкові на ОСК "Металіст" (19.30; "Футбол 2").

Турнірне становище:
перша шістка (після 29-ти турів) - "Шахтар" - 76 очок, "Динамо" - 65, "Олександрія" - 48, "Маріуполь" - 39, "Зоря" - 39, "Львів" - 33;
друга шістка (після 30-ти турів) - "Ворскла" - 41, "Десна" - 38, "Олімпік" - 32, "Карпати" - 29, "Арсенал-Київ" - 26, "Чорноморець" - 25.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату України перші шість клубів в два кола борються за медалі і місця в єврокубках, інші шість команд визначать двох аутсайдерів Прем'єр-ліги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-