«Меркурій» та збірна НУФВСУ-МАУП зіграють у фіналі чемпіонату Києва серед студентів

«Меркурій» та збірна НУФВСУ-МАУП зіграють у фіналі чемпіонату Києва серед студентів

Укрінформ
Фінальний матч – 23 травня на стадіоні «Динамо».

Визначились фіналісти ювілейного ХХ чемпіонату міста Києва з футболу серед студентських команд ЗВО сезону 2018-2019. У вирішальному матчі зіграють СК «Меркурій» (команда Київського національного торговельно-економічного  університету) та збірна Національного університету фізичного виховання і спорту України і Міжрегіональної Академії управління персоналом (НУФВСУ-МАУП). Про це повідомляє Укрінформ.   

В першому півфіналі чинний чемпіон змагань – команда Київського університету імені Б. Грінченка приймала збірну НУФВСУ-МАУП. «Інфізівці» несподівано перемогли 2:1. У складі переможців відзначились Охрончук і Русьян.

Переможцем іншого півфіналу став СК «Меркурій» (КНТЕУ), який обіграв команду Національної Академії внутрішніх справ 3:1.

Читайте також: Студенти НПУ імені Драгоманова виграли Кубок Києва з футзалу

Таким чином, СК «Меркурій» та збірна НУФВСУ-МАУП вийшли до фіналу студентського чемпіонату Києва з футболу. Вирішальний матч зіграють на стадіоні «Динамо» імені В. В. Лобановського в четвер, 23 травня, о 14:30.

Нагадаємо, футбольний чемпіонат Києва серед студентських команд проходить під керівництвом Футбольної асоціації студентів Києва (ФАСК). Офіційним партнером ФАСК є ТМ Parimatch.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-