Тенісист Кіріос покараний штрафом і не отримає призових на Мастерсі в Римі

Тенісист Кіріос покараний штрафом і не отримає призових на Мастерсі в Римі

Відео
Укрінформ
В ATP-турі оголосили про санкції на адресу австралійського тенісиста Ніка Кіріоса за його поведінку в матчі проти Каспера Рууда на турнірі ATP Tour Masters 1000 в Римі (Італія).

У матчі другого кола на турнірі в Римі Нік Кіріос був дискваліфікований за неспортивну поведінку і тепер повинен заплатити штраф у загальному розмірі 20 тис. євро. Про це повідомляє БТУ.

Крім того Кіріос залишиться без призових, які складають понад 33,5 тис. євро. Очки за вихід до третього раунду Мастерса (45) йому не зарахують. Кіріосу також доведеться сплатити всі витрати за своє перебування на турнірі.

"Емоції взяли надо мною верх, я лише хотів сказати, що атмосфера була божевільною. Прости, Рим, можливо, побачимося знову", - написав на своїй сторінці в Instagram австралієць.

Читайте також: Тенісиста Енді Маррея посвятили в лицарі

Нагадаємо, суддя дискваліфікував Ніка Кіріоса в третій партії змагань Internazionali BNL d’Italia (ATP Tour Masters 1000) у Римі з призовим фондом 4 млн 273 тис. 775 євро проти Каспера Рууда через неспортивну поведінку. Кіріос був незадоволений, що люди на трибунах продовжують ходити під час його подачі і почав кричати на глядачів. Тенісист спочатку вдарив ракеткою корт, а потім викинув на майданчик стілець.

Відео з місця події:

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-