У Запоріжжі можна проводити матчі збірної - Павелко

У Запоріжжі можна проводити матчі збірної - Павелко

Укрінформ
За підсумками фінального матчу Кубка України з футболу між донецьким “Шахтарем” і петровським “Інгульцем” президент ФФУ Андрій Павелко зробив висновок, що Запоріжжя - відмінне місце для проведення статусних футбольних матчів.

Андрій Павелко, зокрема, зазначив, що з таким станом газону, як на “Славутич Арені”, можна планувати ігри збірної.

“Сьогодні ми пишемо історію, і історію як раз в Запоріжжі. Перший фінал Кубка України в цьому місті. Вперше команда виграла 13 титулів цього змагання, і, звичайно ж, я впевнений, що така запорізька земля - істинно футбольна. Ми почали цей поєдинок з хвилини пам'яті про Валерія Васильовича Лобановського. Саме в Запоріжжі сталася трагедія, ми всі пам'ятаємо нашого метра, нашого великого тренера.

Сьогодні в Запоріжжі перемістилася столиця футболу, футбольного життя. Я думаю, що ми будемо продовжувати. З такими вболівальниками, з таким станом газону ми можемо планувати тут гри збірної”, - цитує Павелка Footballua.tv.

Читайте також: В Україні презентували обладнання для системи VAR

Нагадаємо, 15 травня на запорізькій “Славутич-Арені” футболісти донецького "Шахтаря" з рахунком 4:0 обіграли "Інгулець" (Петрове) у фіналі Кубка України сезону-2018/19 і втретє поспіль захистили титул. "Інгулець" став першим в історії представником Першої ліги, який зіграв у фіналі Кубка України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-