Футбол: підопічні Ротаня і Шевченка проведуть спільне тренування в Харкові

Футбол: підопічні Ротаня і Шевченка проведуть спільне тренування в Харкові

Укрінформ
Молодіжна збірна України з футболу, яка на початку червня візьме участь у Меморіалі Валерія Лобановського, напередодні проведе спільну підготовку з національною збірною країни.

Ініціатором спільного тренування виступив наставник збірної України з футболу Андрій Шевченко. Збір розпочнеться 25 травня. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

“Важливо розуміти, що це буде спільна підготовка двох збірних, а не збір національної команди. Лише ті люди, які не дуже добре розбираються в організаційних нюансах підготовки двох збірних, можуть говорити про те, що кандидати до молодіжної збірної запрошені до головної команди країни. Моїм завданням було підібрати гравців під потрібні позиції, і рішення про виклик тих чи інших хлопців я ухвалював самостійно.

Хтось із тих, хто працюватиме в Харкові, неодмінно залишиться на Меморіал Лобановського, але список футболістів молодіжної збірної на червневі матчі буде оголошено окремо. Із 31 травня в Ірпені стартує наша безпосередня підготовка до Меморіалу Валерія Лобановського”, - заначив головний тренер збірної України U-21 Руслан Ротань.

Читайте також: Футбол: команда-переможниця XVI Меморіалу Лобановського визначиться 5 червня

Нагадаємо, поєдинки XVI Меморіалу Лобановського відбудуться на початку червня. 3-го числа будуть зіграні півфінали, а 5-го — матч за третє місце та фінал. У цьогорічному турнірі візьмуть участь молодіжні збірні чотирьох країн — України, Азербайджану, Кіпру та Ізраїлю. Пари учасників 1/2 фіналу будуть визначені жеребкуванням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-