Якимчук і Чайка стали переможцями київського забігу Wings for Life World Run

Якимчук і Чайка стали переможцями київського забігу Wings for Life World Run

Укрінформ
Олег Якимчук і Вікторія Чайка стали переможцями київського забігу в рамках всесвітнього благодійного забігу Wings for Life World Run за допомогою мобільного додатку.

Столичний Wings For Life World Run APPRUNKYIV відбувся 5 травня на Трухановому острові. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Переможцем київського забігу з мобільним додатком серед чоловіків став Олег Якимчук з результатом 41,43 км. Серед жінок перемогла Вікторія Чайка, яка змогла втікати від віртуального автомобіля протягом 35,95 км.

Усього в київському забігу Wings for Life World Run майже 500 бігунів, серед яких початківці, досвідчені марафонці, професійні спортсмени та учасники на візках, намагалися втекти від віртуального автомобіля-кетчера. Також серед гостей та учасників заходу були Олімпійська чемпіонка та п’ятиразова чемпіонка світу з фехтування Ольга Харлан, переможець чемпіонату світу з фрірану Red Bull Art of Motion 2017 Олександр Титаренко, лідерка руху активної реабілітації Уляна Пчолкіна, а також телеведуча “1+1” та амбасадорка Групи активної реабілітації Соломія Вітвіцька.

Читайте також: Україна в травні приєднається до всесвітнього благодійного забігу

Міжнародний забіг Wings for Life World Run проводиться щороку одночасно на численних офіційних трасах та за допомогою мобільного додатку в усьому світі, у якому кожен – чи то день, чи ніч – стартує одночасно та з однією метою — зібрати кошти для фонду Wings for Life, для пошуку методів лікування травм спинного мозку.

Наступний, сьомий забіг Wings for Life World Run відбудеться в неділю, 3 травня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-