Я дуже переживав, проте Андрій Павелко запевнив мене, що ФФУ діяла законно – Мораес

Я дуже переживав, проте Андрій Павелко запевнив мене, що ФФУ діяла законно – Мораес

Укрінформ
Нападник збірної України вдячний федерації за підтримку.

Форвард збірної України Жуніор Мораес розповів, що йому допомагало справлятися з тиском у зв'язку з відкриттям проти нього справи УЄФА. Про це він розповів офіційному сайту ФФУ.

«Протягом останнього місяця я дуже переживав, проте Андрій Павелко відразу запевнив мене, що ФФУ діяла законно і ми доведемо нашу правоту. Безумовно, ця ситуація змусила понервувати, але правда на нашому боці.

Я люблю Україну, моя сім'я любить Україну, і я вдячний Україні за всі. Хочу всім сказати слова подяки за підтримку. Це перемога нашої дружної команди і її шанувальників.

Зі свого боку можу сказати, що в кожній грі докладатиму всіх зусиль для того, щоб наша збірна успішно виступила у відбірковому циклі чемпіонату Європи-2020», - сказав Мораес.

Читайте також: Генсек ФФУ вважає, що Україна впевнено виграла справу Мораеса

Нагадаємо, 3 травня УЄФА підтвердив правомірність позиції Федерації футболу України, згідно якої гра Жуніора Мораеса у відбіркових матчах Євро-2020 проти Португалії (0:0) і Люксембург (2:1) не суперечать чинним нормам УЄФА й ФІФА.

Протести федерацій футболу Португалії й Люксембургу відхилили. Відтак результати обох зустрічей залишаються чинними. Збірна України з чотирма очками після двох турів зберігає перше місце у відбірковій групі Євро-2020.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-