Боксер Гвоздик назвав дату свого наступного бою та ймовірних суперників

Боксер Гвоздик назвав дату свого наступного бою та ймовірних суперників

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBC в напівважкій вазі український боксер Олександр Гвоздик назвав дату свого наступного бою та ймовірних суперників.  

Олександр Гвоздик свій наступний бій може провести в серпні-вересні. Про це боксер повідомив в інтерв’ю Luckypunch.net.

“Тепер потрібно боксувати тільки добре, немає варіантів боксувати погано. Ніхто тобі цього не простить. Люди приходять на тебе дивитися, переживають. Це здорово. Супер, коли опиняєшся серед таких імен, як брати Клички. ...Є мрія стати абсолютним чемпіоном.

Я маю боксувати в серпні-вересні. По лінії WBC Маркус Браун - обов'язковий претендент, з ким я повинен проводити наступний захист. Але якщо домовляться з Дмитром Біволом, то, найімовірніше, битимуся з ним, тому що там теж є пояс. Тут уже вступає в гру якась політика, на яку я не впливаю. Якщо це буде Браун, то захищатимуся проти нього, якщо ні - захищатимуся проти того, хто є наступним за списком”, - зазначив Гвоздик.

Читайте також: Гвоздик став першим Послом доброї волі Червоного Хреста України

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, 30 березня Олександр Гвоздик здобув перемогу технічним нокаутом у п'ятому раунді і захистив чемпіонський пояс WBC. Його суперник французький боксер Дуду Нгумбу отримав травму без контакту з суперником і не зміг продовжити поєдинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-