Майкі Гарсіа відмовився від пояса WBC у легкій вазі

Майкі Гарсіа відмовився від пояса WBC у легкій вазі

Укрінформ
Володар поясів WBC у чотирьох вагових категоріях американський боксер Майкі Гарсія відмовився від чемпіонського титулу в легкому дивізіоні.

Натомість Майкі Гарсія отримав звання “почесного” чемпіона Всесвітньої боксерської ради (WBC). Про це повідомляє Gorodokboxing.

За вакантний титул битиметься чемпіон Олімпіади-2012 у Лондоні, “обов'язковий претендент” по лінії WBC, перший номер рейтингу організації британець Люк Кемпбелл.

Офіційного рішення WBC поки немає, але очікується, що йому належить розіграти вакантний титул в бою з наступним в топ-15 доступним боксером — російським чемпіоном WBC Silver Зауром Абдуллаєвим.

Гарсіа завоював титул чемпіона WBC в легкій вазі в січні 2017 року. У липні 2018 року він провів об'єднавчий бій з чемпіоном IBF співвітчизником Робертом Істером. Востаннє Гарсіа виходив в ринг в березні 2019 року в напівсередній вазі, коли не зміг відібрати у Ерола Спенса титул за версією IBF.

Читайте також: WBA офіційно позбавила українського боксера Усика титулу у важкій вазі

Як повідомляв Укрінформ, у березні Всесвітня боксерська асоціація (WBA) позбавила українця Олександра Усика титулу організації у важкій вазі. Прийнявши рішення про перехід до надважкого дивізіону, українець Олександр Усик звільнив титул WBA Super у важкій вазі і відмовився від поєдинку з "чемпіоном у відпустці" Денисом Лебедєвим.

Фото: Showtime

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-