Лікарі виявили у Коноплянки м’язову травму стегна

Лікарі виявили у Коноплянки м’язову травму стегна

Укрінформ
Півзахисник німецького футбольного клубу “ Шальке 04” і збірної України Євген Коноплянка вибув із гри на невизначений термін.

У клубі проінформували, що лікарі діагностували у Євгена Коноплянки м’язову травму правого стегна. Термін одужання поки не відомий. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Раніше повідомлялося, что український вінгер "Шальке" травмував стегно на тренуванні команди і не зміг закінчити заняття.

До кінця клубного сезону-2018/19 футболістам “Шальке” залишилося провести 4 матчі. У суботу, 27 квітня, команда в Дортмунді зіграє в рурському дербі проти “Боруссії”, 5 травня — вдома проти “Аугсбурга”, 11-го — на виїзді проти “Баєра” і 18-го — на своєму полі проти “Штутгарта”.

Наразі “Шальке” перебуває на 15-й сходинці в турнірній таблиці Бундесліги. Від зони боротьби за місце в елітному дивізіоні гельзенкірхенців відділяє 6 очок.

Читайте також: Коноплянка отримав травму на тренуванні «Шальке»

Усього в нинішньому сезоні Євген Коноплянка провів у складі свого клубу 20 матчів, в яких забив один м’яч та зробив 2 результативні передачі.

Нагадаємо, на початку червня збірна України з футболу у Львові проведе два поєдинки відбору до Євро-2020. 7 червня - проти Сербії, 10-го — проти Люксембургу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-