"Динамо" приймає "Шахтар" у центральному матчі 25 туру футбольної Прем'єр-ліги України

Укрінформ
Програму чергового, 25-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги завершить національне дербі "Динамо" (Київ) - "Шахтар" (Донецьк).

Центральний поєдинок туру розпочнеться у середу, 24 квітня, о 18.30 на столичному НСК "Олімпійський"; текстова трансляція - на сайті Укрінформу.

"Динамо" та "Шахтар" проведуть між собою 60-й матч у чемпіонатах України. В активі киян 24 перемоги, у донеччан - 20, внічию завершилися 15 протистоянь. Різниця м'ячів 76:69 на користь "біло-синіх".

"Шахтар" лідирує в українській Прем'єр-лізі, випереджаючи "Динамо" на 7 очок. Ця гра буде останнім шансом для киян нав'язати боротьбу за титул та зберегти інтригу у чемпіонаті країни.

Востаннє суперники зустрічалися 7 квітня, коли у чвертьфіналі Кубка України "Шахтар" взяв гору над "Динамо" в серії пенальті.

Читайте також: "Ворскла" відіграла три м'ячі у "Десни" у матчі 25 туру футбольної Прем'єр-ліги України

Арбітр матчу Віталій Романов з Дніпра тричі працював на українському "класико": по разу виграли "Динамо" і "Шахтар" (в обох випадках по 2:1) і ще була нічия 0:0. Рефері за ці 270 ігрових хвилин вилучив з поля киянина Томаша Кендзьору за другу жовту картку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-