Нудних поєдинків із “Шахтарем” я не пригадую — Максим Шацьких

Нудних поєдинків із “Шахтарем” я не пригадую — Максим Шацьких

Відео
Укрінформ
Екс-гравець “Динамо”, а нині асистент головного тренера київського клубу Максим Шацьких поділився очікуваннями від протистояння з донецьким “Шахтарем” в рамках 25 туру УПЛ.

Найкращий бомбардир в історії футбольного чемпіонату України в коментарі прес-службі ФК “Динамо”, зокрема, зазначив, що матчі проти "Шахтаря" завжди мають особливий статус, завжди присутні боротьба і самовіддача двох команд. 

“Напруження в матчах між “Динамо” і “Шахтарем” було завжди, і зараз ми його також можемо спостерігати. Це ігри всеукраїнського масштабу. Протистояння між “біло-синіми” і “гірниками” мають особливий статус. І цього разу буде те ж саме - боротьба, самовіддача двох команд, бажання перемогти. Думаю, це буде цікава гра для глядачів. Ми побачимо красивий футбол. За моїх часів ці матчі були також центральними. Важко виділити одну найбільш яскраву гру. Всі були цікавими - і коли вигравали, і коли програвали. Нудних поєдинків я не пригадаю”, - сказав Шацьких.

Читайте також: Дербі, так дербі

Відео прев’ю матчу:

Нагадаємо, поєдинок “Динамо” - “Шахтар” відбудеться в Києві на НСК “Олімпійський” 24 квітня, в заключний день проведення 25 туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги. Матч розпочнеться о 18.30. Наживо його покаже телеканал "2+2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-