УЄФА переніс розгляд справи Мораеса на 2 травня

УЄФА переніс розгляд справи Мораеса на 2 травня

Укрінформ
25 квітня не зможуть зібратися усі зацікавлені у справі федерації.

Контрольний, етичний і дисциплінарний комітет УЄФА переніс дату засідання у справі натуралізації форварда збірної України Жуніора Мораеса з 25 квітня на 2 травня. Причина перенесення полягає в тому, що необхідна присутність представників усіх зацікавлених у вирішенні даного питання федерацій. Про це повідомляє Betnews365.

В кінці березня УЄФА підтвердив отримання протестів від федерацій Португалії та Люксембургу у справі Мораеса. Форвард звинувачується в тому, що нібито не мав права грати за збірну. Підстава - він не жив безперервно на території України протягом п'яти років, як того вимагають регламентні норми. Через це збірній України загрожують дві технічні поразки.

Бразилець отримав українське громадянство 18 березня. 22 березня він вийшов на заміну в матчі проти Португалії (0:0), а 25 березня вперше зіграв в основі національної збірної - проти Люксембургу (2:1).

Читайте також: УЄФА 25 квітня розгляне справу Мораеса

Сам футболіст вже встиг заявити, що не переймається через скандал і запевняє, що ФФУ все перевірили, перш ніж дати йому зіграти за збірну.

Збірна України після 2 турів з 4 очками очолює групу В. Наступний поєдинок команда Андрія Шевченка проведе 7 червня проти Сербії, а 10 червня знову зустрінеться з Люксембургом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-