Проведення президентських дебатів на

Проведення президентських дебатів на "Олімпійському" не вплинуло на стан газону

Укрінформ
Головний агроном столичного НСК “Олімпійський” Максим Стельмах оцінив стан газону перед центральним матчем 25-го туру футбольного чемпіонату України між київським “Динамо” і донецьким “Шахтарем”.

Максим Стельмах в коментарі прес-службі ФК “Динамо”, зокрема, зазначив, що проведення президентських дебатів ніяк не вплинуло на стан газону, але є незначні пошкодження, пов’язані з погодними умовами.

“Дебати жодним чином не вплинули на стан газону, оскільки ніякого навантаження на поле не було. Воно накривалося спеціальним захисним покриттям всього лише на добу. Глядачів було не так багато, час їх перебування недовгий, тому для поля ця подія пройшла абсолютно безболісно. Наступного дня з самого ранку я особисто провів інспекцію поля, все було нормально, ніяких пошкоджень.

Але скажу чесно, що сам газон перебуває не в кращому стані через погодні умови. Ночі ще не дуже теплі, поле не ідеально, але ми працюємо над цим, думаю, до початку матчу воно виглядатиме пристойно, але, звичайно, хотілося, щоб було краще. Але це зовсім не пов'язано з дебатами”, - сказав Стельмах.

Читайте також: Де дивитися матчі 25 туру футбольної Прем'єр-ліги України

Нагадаємо, центральний матч 25-го туру футбольного чемпіонату України між київським “Динамо” і донецьким “Шахтарем” відбудеться 24 квітня на полі НСК “Олімпійський” і розпочнеться о 18.30. Наживо його покаже телеканал "2+2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-