Павелко взяв участь у церемонії відкриття 2 нових стадіонів на Дніпропетровщині

Павелко взяв участь у церемонії відкриття 2 нових стадіонів на Дніпропетровщині

Фото
Укрінформ
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко під час робочої поїздки на Дніпропетровщину взяв участь у церемонії відкриття двох нових стадіонів зі штучним покриттям.

Нові стадіони зі штучним покриттям з’явилися у місті Кам’янське та селищі міського типу Петриківка. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

На двох стадіонах уже займаються фізкультурою школярі й вихованці місцевих ДЮСШ, а незабаром тут проходитимуть і районні спортивні змагання.

“Місто Кам’янське вже подарувало футбольній Україні в різні роки гравців юнацьких та національної збірної Геннадія Литовченка, Артема Кравця і Олександра Сватка. А з появою нової спортивної інфраструктури можливості виховання тут у майбутньому футболістів найвищого рівня лише зростуть. Також ми сподіваємося, що, окрім всесвітньо відомого художнього розпису, яким славна Петриківка, невдовзі цей чудовий населений пункт прославиться ще й футбольними зірками світового масштабу. Щиро бажаю малечі, яка сьогодні, незважаючи на дощ і вітер, демонструє на новеньких полях свою любов до футболу, перемог та найвищих спортивних досягнень”, — прокоментував відкриття нових спортивних об’єктів Андрій Павелко.

Читайте також: На Полтавщині за рік побудували 18 футбольних майданчиків

Обидва спортивні об’єкти мають великі футбольні поля та міні-футбольні майданчики з якісним штучним покриттям, баскетбольні майданчики, а також легкоатлетичні зони та тренажери. Відтак займатися тут футболом та проводити змагання різного рівня можна протягом майже усього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-