Союз Коноплянки і “Шальке” наближається до завершення — ЗМІ

Союз Коноплянки і “Шальке” наближається до завершення — ЗМІ

Укрінформ
Український півзахисник німецького футбольного клубу “Шальке 04” Євген Коноплянка серйозно думає про зміну клубу найближчим часом - він не виправдав очікувань і розчарувався сам.

Востаннє Євген Коноплянка виходив у старті “Шальке” місяць тому, коли команда розгромно програла “Манчестер Сіті” в Лізі чемпіонів. Про це повідомляє “Футбол 24”.

Незабаром після цього німецький клуб змінив тренера, а український футболіст остаточно втратив довіру в клубі. Тимчасовий наставник Хуб Стевенс обмежує його ігровий час. Внаслідок такого рішення нового тренера Коноплянка серйозно задумався про зміну клубу влітку. За інформацією Bild, Євген Коноплянка вже обговорив можливий трансфер зі своїм оточенням.

Зі свого боку, в клубі незадоволені слабкою ефективністю українського футболіста в завершальній стадії (всього 13 голів у 77 матчах) і недостатньою роботою на оборону. Ні футболіст, ні клуб не вірять, що ситуація може кардинально змінитися. Журналісти впевнені, що союз Коноплянки і Шальке незабаром закінчиться.

Читайте також: Коноплянка з “Шальке” не зміг пробитися до 1/4 фіналу Кубка Німеччини

Українець не розкрився під керівництвом трьох різних тренерів, а його трансферна вартість впала з 25 млн євро до 10 млн євро.

Зазначається також, що Коноплянка у “Шальке” заробляє близько 5 млн євро на рік, що є величезною зарплатою для клубу, який наразі посідає далеко не перші місця в Бундеслізі.

Фото: ФФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-