"Інгулець" є дуже мотивованим суперником "Зорі" в Кубку України - Вернидуб

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу “Зоря” Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від протистояння з командою клубу “Інгулець” в 1/2 фіналу Кубка України.

Юрій Вернидуб в коментарі прес-службі Федерації футболу України, зокрема, зазначив, що клуб Першої ліги “Інгулець” є дуже мотивованим суперником, якого не варто недооцінювати.

“Те, що нам дістався опонент, який виступає в Першій лізі, не повинно заспокоювати. Навпаки, це лише змусить мобілізуватися на важку боротьбу з дуже мотивованим суперником. Тим паче що футболісти “Інгульця” у чвертьфіналі взяли гору над “Карпатами” з їхнім кубковим характером. Тож про якусь недооцінку команди з Петрового не може бути й мови — лише повага, і, думаю, на нас чекає непростий виїзд на Кіровоградщину. Про якісь кубкові завдання поки що говорити не буду, давайте повернемося до цієї теми вже після матчу з “Інгульцем”, - сказав Вернидуб.

Читайте також: Наставник “Інгульця” налаштований пробитися до фіналу Кубка України з футболу

Нагадаємо, в поєдинку 1/4 фіналу Кубка України з футболу “Зоря” обіграла “Львів” (1:0), а клуб Першої ліги "Інгулець" (смт. Петрово, Кіровоградська обл.) сенсаційно обіграв львівські "Карпати" (5:4). У півфіналах розіграшу національного Кубка України сезону-2018/19 зіграють "Інгулець" (Петрове) - "Зоря" (Луганськ) та "Дніпро-1" - "Шахтар" (Донецьк). Поєдинки відбудуться 17 квітня (базовий день) на полях команд, які вказані першими. Фінальний поєдинок пройде у Запоріжжі 15 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-