Українські легкоатлети Михайлова та Романенко виграли чемпіонат АБАФ

Українські легкоатлети Михайлова та Романенко виграли чемпіонат АБАФ

Укрінформ
Українські легкоатлети Дар’я Михайлова і Роман Романенко стали переможцями чемпіонату АБАФ, який відбувся в рамках Міжнародного київського напівмарафону 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon.

У жінок перемогу виборола Дар’я Михайлова з результатом 1:11:49, що стало оновленням її особистого результату в напівмарафоні, а у чоловіків переміг Роман Романенко — 1:04:35. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Чемпіонат Балканських Країн з легкої атлетики під егідою Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (АБАФ) відбувся в Україні вперше. Лише рік тому Україна увійшла до її складу. На сьогодні АБАФ налічує 20 країн-членів і є однією з найпотужніших та найбільш шанованих асоціацій всередині Європейської легкої атлетики.

Читайте також: Міжнародний київський півмарафон виграли кенійці

Також у рамках київського напівмарафону традиційно проходив “Фандрайзинг марафон. Весна”. Його мета – збір коштів на підтримку проектів 14-ти благодійних фондів на платформі Української біржі благодійності. Збір коштів триватиме до 12 квітня включно.

Забіг 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon відкрив серію заходів Run Ukraine Running League 2019, що об’єднує шість бігових змагань у п’яти містах України. Наступний захід відбудеться 26 травня у Дніпрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-