Експерти ставлять на «Шахтар»

Експерти ставлять на «Шахтар»

Інфографіка
Укрінформ
Розклади другого етапу чемпіонату України.

2 квітня в Україні стартують матчі другого етапу Прем’єр-ліги. Як і минулого сезону команди були поділені на дві шістки, одній доведеться боротися за призові місця і путівки у єврокубки, тоді як іншим командам залишиться лише битва за виживання у дивізіоні. Напередодні цих ігор експерти Parimatch запропонували свій прогноз на те, як саме може завершитися чемпіонат для команд першої шістки.

Читайте також: І знову «Динамо» наздоганяє

Основне протистояння, як завжди, пройде між «Динамо» і «Шахтарем». Кияни, нагадаємо, вигравали чемпіонат України 15 разів, тоді як у «гірників» 11 трофеїв. Правда, поступово вони наздоганяють динамівців. И зараз у них 68% на перемогу і у цьому сезоні. Зараз команди розділяють сім очок, також «Динамо» і «Шахтар» очікують дві очні дуелі, так що у киян є шанс відіграти у свого головного суперника шість очок. Звісно, залишиться сподіватися, що «гірники» ще десь оступляться, ну і не губити залікові бали самим.

Поки що завдання виглядає доволі важким, хоча і нездійсненним його назвати теж не можна. Варто також додати, що переможець отримає не тільки золоті медалі чемпіонату України, але і місце у груповому етапі Ліги чемпіонів, разом з гарантованим бонусом від УЄФА - €15 млн. Так, туди можна пробитися і через кваліфікацію, попередньо зайнявши друге місце у Прем’єр-лізі. Ось тільки минулого року «Динамо» це зробити не вдалося.

Читайте також: Де дивитися матчі 23 туру чемпіонату України з футболу

Доволі неочікувано для багатьох головним претендентом на бронзові нагороди стала «Олександрія». Найближчого переслідувача, «Зорю», підопічні Володимира Шарана випереджають на дев’ять очок, за що отримали від аналітиків Parimatch 65% на те, що їм вдасться фінішувати третіми. Це також дає можливість зіграти у груповому раунді, тільки вже Ліги Європи. Бонус від УЄФА скромніший - €2,62 млн. Але не так вже і погано для команди, чий склад портал transfermarkt оцінює у €12,13 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-