Тільки почало щось виходити, як бій вже і закінчився – Гвоздик

Тільки почало щось виходити, як бій вже і закінчився – Гвоздик

Укрінформ
Український боксер сумнівається, що у Нгумбу дійсно серйозна травма.

Український чемпіон світу Олександр Гвоздик успішно захистив свій титул в напівважкій вазі за версією WBC. Він переміг француза Дуду Нгумбу, який через травму припинив бій в 5-му раунді. За словами українця, він не побачив нічого серйозного в моменті з пошкодженням, і хотів би провести більш тривалий бій, повідомив телеканал «Інтер».

«Не знаю, що насправді сталося, не був у його шкурі. Але можу точно сказати, що я не побачив, що там щось серйозне сталося. Особисто я не розумію, що сталося. Можливо, хлопець просто приїхав відбути номер. Звичайно, прикро, хотілося, щоб це було трохи інакше. Хотілося провести більше раундів, побоксувати.

Тим більше за цей час нічого не вдалося показати, тому що це був лише початок бою. Була якась нервозність, тільки почало щось виходити, як бій вже і закінчився.

Коли я почав знаходити свій темп і ритм, все і закінчилося. Думаю, навряд чи фанати побачили, що хотіли, але так буває, я суперників собі не підбираю, на жаль.

Читайте також: Якщо Джошуа не отримає бій з Вайлдером, то битиметься з Усиком – промоутер

Кількість боїв в 2019? Все залежить від того, як ці поєдинки будуть проходити. Якщо вони будуть ось так по кілька раундів, то можна і 10 провести боїв. Хотілося б провести ще два, а там подивимося», - розповів Гвоздик.

Нагадаємо, в результаті дострокової перемоги Олександр Гвоздик вперше в своїй кар'єрі захистив титул чемпіона світу, який він завоював в грудні минулого року в бою проти канадця Адоніса Стівенсона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-