“Мольде” отримає компенсацію за призначення Сульшера постійним наставником “МЮ”

“Мольде” отримає компенсацію за призначення Сульшера постійним наставником “МЮ”

Укрінформ
Норвезький футбольний клуб “Мольде” отримає від англійського “Манчестер Юнайтед” грошову компенсацію за призначення Оле-Гуннара Сульшера головним тренером на постійній основі.

Справа у тому, що за умовами попередньої угоди, норвезький фахівець Оле-Гуннар Сульшер мав повернутися на пост головного тренера “Мольде” після закінчення нинішнього сезону. Про це повідомляє Sport Arena.

Керуючий директор "Мольде" Ойстен Нірланд заявив VG, что "Мольде" отримає компенсацію, але її сума поки не узгоджена.

Також, за інформацією The Times, “Манчестер Юнайтед” може провести товариський матч проти “Мольде”, щоб віддячити норвезький клуб за неперешкоджання переходу Сульшера.

Нагадаємо, в кінці 2018 року Сульшер змінив на посаді головного тренера “Манчестер Юнайтед” Жозе Моурінью після серії невдалих результатів. Під керівництвом 46-річного норвезького фахівця команда суттєво покращила своє становище в чемпіонаті, а також пройшла до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, де зустрінеться з “Барселоною”. Крім того, під керівництвом Сульшера “МЮ” видав серію з восьми перемог поспіль і 11 матчів без поразок.

Читайте також: Футбол: "Манчестер Юнайтед" призначив Сульшера тренером на постійній основі

Як повідомляв Укрінформ, норвежець Оле-Гуннар Сульшер, який мав працювати з "Манчестер Юнайтед" лише до кінця сезону, призначений повноцінним наставником англійської футбольної команди. Контракт тренера з англійським клубом підписаний терміном на три роки.

Після 30 турів “Манчестер Юнайтед” посідає 5-е місце в чемпіонаті Англії. В активі команди 58 очок. У матчі наступного туру команда Сульшера зіграє проти “Вотфорда”.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-