Чемпіон світу з біатлону Підручний отримав від влади Тернополя ₴100 тис. премії

Чемпіон світу з біатлону Підручний отримав від влади Тернополя ₴100 тис. премії

Укрінформ
У Тернополі спортсмен Дмитро Підручний, який став чемпіоном світу з біатлону, отримав від місцевої влади 100 тисяч гривень премії та відзнаку «Гордість Тернопілля».

Нагороду спортсмену вручив у вівторок голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Також Підручному, крім разової премії у 100 тис. грн, було вручено сертифікат на стипендію на загальну суму на рік 50 тисяч гривень - за досягнення високих спортивних результатів та піднесення міжнародного престижу України.

«Дуже приємно, що земляки оцінили мої перемоги такою почесною нагородою, як відзнака «Гордість Тернопілля». Завжди пишався своїм рідним краєм, Тернопіллям, Україною. Думаю, відзнака додасть мені нових сил, енергії, аби гідно презентувати Україну на міжнародних спортивних змаганнях», - сказав Підручний у коментарі Укрінформу.

Читайте також: Підручний не стримував емоцій після перемоги на ЧС-2019 з біатлону

Як повідомлялося, 10 березня 2019 року український біатлоніст з Тернопільщини Дмитро Підручний на чемпіонаті світу у Швеції переміг серед чоловіків у гонці переслідування.

Фото: В. Мацикур

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-