Екс-чемпіон світу з боксу Сидоренко оцінив шанси Гвоздика в бою з Нгумбу

Екс-чемпіон світу з боксу Сидоренко оцінив шанси Гвоздика в бою з Нгумбу

Відео
Укрінформ
Колишній чемпіон світу Володимир Сидоренко оцінив шанси чемпіона WBC у напівважкій вазі Олександра Гвоздика в поєдинку з претендентом на його титул французом Дуду Нгумбу.

Володимир Сидоренко в інтерв'ю Luckypunch.net, зокрема, зазначив, що Гвоздик — дуже технічний боксер, але раундів - 12, тому на рингу все може статися.

“Гвоздик зараз, можна сказати, на піку. Такі поєдинки проводить, тренується у хорошого тренера в хороших залах. Я сам рік свого життя провів в Лос-Анджелесі, США, поїздив по різних залах, відчув, що таке “американський бокс”. У Ломаченка, Гвоздика і Усика є зараз можливість тренуватися всюди, що вони і реалізують періодично або постійно.

Гвоздик - дуже технічний боксер. У нього стандартна стійка, але він цікаво боксує. Він дуже складний для своїх суперників. Та й у нього є так звана “плюха” - він може вдарити. Є плюси, за рахунок яких Гвоздик може вийти переможцем.

Нгумбу? Шанс є у всіх - що у суперника, що у тебе. Можливо, у когось буде травма під час поєдинку. Це бокс - все може бути. Це не три аматорські раунди, а дванадцять, тому все може трапитися”, - цитує Сидоренка XSPORT.

Відео інтерв'ю:

Нагадаємо, в ніч на 31 березня у Філадельфії (США) чемпіон WBC у напівважкій вазі український боксер Олександр Гвоздик уперше захищатиме свій титул, який він отримав минулого року в поєдинку з Адонісом Стівенсоном.

Читайте також: Гвоздик розпочав фінальний тиждень спарингів перед боксерським поєдинком із Нгумбу

Усього Гвоздик провів на профі-рингу 16 поєдинків і у всіх переміг (у 13-ти - нокаутом). 37-річний Нгумбу в 46-ти боях має 38 перемог (14 - нокаутом) та 8 поразок.

Фото: ua-football

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-