Португалія - Україна: текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Португалія - Україна: текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Національна збірна України з футболу сьогодні, 22 березня, проведе стартовий поєдинок відбіркового турніру чемпіонату Європи-2020, в якому на "Ештадіу ду Бенфіка" у Лісабоні зустрінеться з чинним чемпіоном Європи командою Португалії.

Матч о 21.45 покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1", текстова трансляція - на сайті Укрінформу.

Україна і Португалія зустрічалися двічі в офіційних матчах. У відбірковому турнірі до чемпіонату світу 1998 року "синьо-жовті" перемогли у Києві - 2:1, піренейці в Порту - 1:0.

Фаворитом сьогоднішнього поєдинку вважаються господарі. До складу португальців повернувся форвард "Ювентуса" Кріштіану Роналду, який не грав за національну команду в Лізі націй. Головний тренер піренейців Фернанду Сантуш не сумнівається, що його команда переможе: "У збірної України гравці високого класу. У них є дуже швидкі футболісти. Ця команда любить володіти м'ячем і вести гру. Там багато футболістів "Шахтаря", який тренує наш гарний знайомий /португалець/ Паулу Фонсека. Так що ми прекрасно знаємо якості збірної України і розуміємо, які труднощі нас чекають. Але я вірю в талант моїх підопічних. Ми очікуємо велику підтримку - понад 50 тисяч уболівальників. Наша команда повинна порадувати їх. Звичайно, мене розчарує будь-який результат, окрім перемоги, адже ми фаворити і граємо вдома".

Читайте також: Фернанду Сантуш: Збірна Португалії не змінить тактику після повернення Роналду

Наставник збірної України Андрій Шевченко у свою чергу зазначив, що в матчі з таким сильним суперником доведеться витратити багато енергії і сил. "Нам потрібно буде дуже багато рухатися. Але це вимоги сучасного футболу - їх необхідно виконувати, якщо хочеш бути на високому рівні. У нас є певний план на гру, і ми розраховуємо взяти очки. Але головне - ми повинні показати якісний футбол", - сказав наставник "синьо-жовтих".

Читайте також: Андрій Шевченко: Ми розраховуємо на очки в матчі з Португалією

Зустріч у Лісабоні обслуговуватиме французька бригада арбітрів. Головним рефері призначений суддя з топ-обойми УЄФА - 36-річний Клеман Тюрпен.

В іншому поєдинку відбіркової групи В зійдуться збірні Люксембургу та Литви. Команда Сербії почне виступ з другого туру виїзним матчем у Португалії 25 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-