Євро-2020: Бельгія обіграла Росію, Австрія поступилася Польщі у перший день кваліфікації

Євро-2020: Бельгія обіграла Росію, Австрія поступилася Польщі у перший день кваліфікації

Укрінформ
Десятьма поєдинками в четвер стартував відбірковий турнір до чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

У матчі, який відкрив європейську кваліфікацію, збірна Казахстану в Нурсултані обіграла команду Шотландії з рахунком 3:0, повідомляє Укрінформ.

В інших іграх групи I футболісти Кіпру в Нікосії розгромили суперників з Сан-Марино - 5:0, а бронзовий призер торішнього чемпіонату світу збірна Бельгії завдала поразки команді Росії - 3:1.

У групі Е віце-чемпіон світу Хорватія, програючи в Загребі, у підсумку взяла гору над Азербайджаном - 2:1. Паралельний поєдинок у Трнаві завершився перемогою Словаччини над Угорщиною - 2:0.

Північна Ірландія (група С) у Белфасті виявилася сильнішою Естонії - 2:0, а Голландія в Роттердамі впевнено обіграла Білорусь - 4:0.

Представники групи G почали відбірковий цикл поєдинками Австрія - Польща - 0:1, Ізраїль - Словенія - 1:1, Північна Македонія - Латвія - 3:1.

Нагадаємо, збірна України свій стартовий поєдинок в групі В проведе в п'ятницю, 22 березня. Першим суперником команди Андрія Шевченка буде чинний чемпіон Європи збірна Португалії, яка прийматиме "синьо-жовтих" у Ліссабоні.

Читайте також: Андрій Шевченко: Ми розраховуємо на очки в матчі з Португалією

За підсумками групового етапу кваліфікації, який завершиться 19 листопада, визначаться 20 учасників фінальної стадії Євро-2020 - по дві кращих команди в усіх десяти групах. Останні чотири путівки отримають переможці стикових протистоянь плей-офф Ліги націй УЄФА.

Фото: Getty Images.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-