Футбольний клуб “Шальке” звільнив Тедеско з поста головного тренера

Футбольний клуб “Шальке” звільнив Тедеско з поста головного тренера

Укрінформ
Доменіко Тедеско звільнений з поста головного тренера німецького футбольного клубу "Шальке", за який виступає півзахисник збірної України Євген Коноплянка.

Правління "Шальке" проаналізувало нинішнє спортивне положення команди і в підсумку прийняло рішення звільнити від своїх обов’язків головного тренера Доменіко Тедеско та його асистента Петера Перхтольда. Про це повідомляє schalke04.de.

"Нам дуже непросто далося це рішення. Всі цінували Доменіко Тедеско. Минулого сезону йому вдалося домогтися дуже гарного розвитку, команда стала віце-чемпіоном Бундесліги. Однак ми не можемо ігнорувати той факт, що в нинішньому сезоні розвиток команди відбувається в негативному ключі", - зазначили в “Шальке”.

Читайте також: Зінченко потрапив до топ-5 кращих гравців матчу “Ман Сіті” - “Шальке” - WhoScored

У суботу, 16 березня, під час матчу проти "Лейпцига" командою керуватиме Хуб Стевенс, допоможе йому асистент Майк Бюскенс.

Як повідомляв Укрінформ, 12 березня "Манчестер Сіті" розгромив "Шальке" з рахунком 7:0 і вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. У першому поєдинку "Манчестер Сіті" обіграв "Шальке" в Гельзенкірхені з рахунком 3:2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-