«Динамо» проти «Челсі»: великий шанс для Русина

«Динамо» проти «Челсі»: великий шанс для Русина

Аналітика
Укрінформ
Київський клуб спробує не програти в Лондоні в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи.

«Челсі» (Лондон, Англія) – «Динамо» (Київ, Україна). Ліга Європи. 1/8 фіналу. Перший матч. Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 7 квітня. 22:00. Головний арбітр: Славко Вінчич (Словенія). Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2».

В Лондоні «Динамо» спробує досягти для себе позитивного результату без травмованих Соля і Бесєдіна та дискваліфікованого Вербича. Як бачимо, небувалих кадрових втрат зазнала саме лінія атаки киян, тому як гості збираються забивати – велика таємниця. Зрозуміло, що на позиції нападника зіграє єдиний здоровий форвард команди Русин. Але як саме команда будуватиме свою гру попереду незрозуміло.

Читайте також: Матч Ліги Європи УЄФА "Челсі" - "Динамо" розсудять словенці

Швидше за все, у виконанні динамівців нас чекає класичний футбольний «автобус». Тобто, гра у захисті на відбій. Навряд чи кияни матимуть час і простір для власних атак. Головне завдання на «Стемфорд Брідж» - не програти, а точніше, не програти з крупним рахунком. У матчі-відповіді в Києві очікують аншлаг, тому не хочеться провалити усе протистояння ще у першій грі.

Склад «Динамо» на матч в Лондоні цілком очевидний. Бойко у воротах, Миколенко, Бурда, Шабанов, Кендзьора – лінія захисту, Сидорчук, Шепелєв, Шапаренко – центр півзахисту, Буяльський і Циганков – флангові півзахисники, Русин – нападник. Саме Буяльський повинен замінити Вербича на лівому фланзі. Цікаво, яке завдання він отримає від Хацкевича – сфокусуватись на допомозі Миколенку в захисті чи орієнтуватись на організацію атак разом з Циганковим і Шапаренком? Здається, зірки «Челсі» (Азар, Вілліан, Канте, Ковачич, Барклі, Жиру, Ігуаїн) змусять усіх динамівців насамперед думати про руйнування та відбір м’яча.

Назарій Русин
Назарій Русин

Щодо 20-річного Назарія Русина, то сьогоднішній поєдинок перетворюється на поки що головний матч в його кар’єрі. Тому для нього дуже важливо не перегоріти ще до гри і не вийти на поле з тремтячими ногами. Цікаво, що швидкий і мобільний Русин може виявитись куди кориснішим в такому матчі ніж гравець воротарського майданчика Соль. Русин саме той нападник, який здатен втікати у швидкі контратаки і готовий до жорстких єдиноборств із захисниками.

Читайте також: «Динамо» вирушає на матч з «Челсі» з одним нападником Русиним

Чи є у «Динамо» ще якісь приховані резерви? Вочевидь, є. Скажімо, час від часу натхнення відвідує Гармаша і він здатен видати класний матч і навіть забити важливий м’яч. Або ж Хацкевич ризикне і дасть шанс талановитому Цитаїшвілі. Таланту і амбіцій Георгію вистачає, тож чому б йому не заявити про себе на всю Європу саме в цьому матчі.

Святослав Василик, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-