Рішення АК ФФУ щодо молодіжних команд

Рішення АК ФФУ щодо молодіжних команд "Олімпіка" залишається в силі

Укрінформ
Молодіжні команди U-21 та U-19 донецького футбольного клубу "Олімпік" виключені зі змагань.

У решті матчів українського чемпіонату U-21 та U-19 командам-суперницям "Олімпіка" буде зараховано технічні перемоги. Про це повідомляє офіційний сайт УПЛ.

"Апеляційний комітет ФФУ листом від 21.02.2019 повідомив, що рішення по "справі Олімпіка" від 08.11.2018 залишається в силі, незважаючи на те, що розгляд заяви ФК "Олімпік" про перегляд рішення за нововиявленими обставинами в АК, ще продовжується", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, рішення АК ФФУ, яким молодіжним командам "Олімпіка" було заборонено брати участь у нинішньому сезоні та наступному у змаганнях серед команд U-21 та U-19 під егідою ФФУ, УПЛ та ПФЛ, має бути виконано.

Читайте також: "Олімпік" подасть повторну апеляцію на дискваліфікацію команд U-19 і U-21

Відповідно до пункту 25 статті 9 Регламенту змагань УПЛ, оскільки ці команди провели більше половини матчів у чемпіонатах нинішнього сезону, в решті матчів їм будуть зараховані технічні поразки (-:+), а командам-суперницям - технічні перемоги (+:-).

Як повідомляв Укрінформ, КДК ФФУ зняв дані команди зі змагань на старті сезону-2018/19 через підозри їх участі в договірних матчах, після чого клуб подав апеляцію. За її підсумками було не лише залишено в силі попереднє рішення, а й додатково довічну дискваліфікацію отримали шість футболістів "Олімпіка", які брали участь в цих матчах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-