Наречена Стівенсона не знає, чи зможе боксер відновитися на всі 100%

Наречена Стівенсона не знає, чи зможе боксер відновитися на всі 100%

Укрінформ
Канадський боксер Адоніс Стівенсон продовжує своє відновлення після важкого нокауту, який він отримав 1 грудня 2018 року в бою проти українця Олександра Гвоздика.

Адоніс Стівенсон вже ходить і говорить, але все ще знаходиться на фундаментальної стадії відновлення. Про це повідомила його наречена Симона Год журналістам ESPN.

"Адоніс бореться за своє життя і перемагає в цьому з кожним днем. У нас є надія, що він продовжить реабілітацію і далі, як він робив досі. Ми не знаємо, чи відновиться він на всі 100%, але у нього є щоденний прогрес і це перемога.

Його перевели з Квебека до Монреаля, тому що при нинішньому його стані ризик нижче. Потроху він відновлює рухову систему в своєму тілі - він ходить, він говорить. Найсерйозніший етап вже позаду, але Адоніс все ще знаходиться на фундаментальної стадії відновлення", - цитує Симону Sport Arena.

Читайте також: Стан боксера Адоніса Стівенсона продовжує поліпшуватися

Як повідомляв Укрінформ, 41-річний канадський боксер-професіонал Адоніс Стівенсон 1 грудня 2018 року програв бій нокаутом Олександру Гвоздику в 11-му раунді. Титул чемпіона світу WBC в напівважкій вазі перейшов до Гвоздика. Під час поєдинку Стівенсон отримав серйозну травму і переніс операцію на головному мозку, після чого він близько двох тижнів провів в реанімації в штучній комі. Боксеру була зроблена краніопластика для заміщення частини черепа.

Фото: boxingscene.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-