Ярмоленко сконцентрований на своєму відновленні й мріє скоріше повернутися до гри

Ярмоленко сконцентрований на своєму відновленні й мріє скоріше повернутися до гри

Укрінформ
Український півзахисник англійського футбольного клубу "Вест Гем" Андрій Ярмоленко продовжує відновлюватися після травми ахіллового сухожилля, отриманої в жовтні, й мріє скоріше повернутися до гри.

Андрій Ярмоленко в коментарі клубній прес-службі, зокрема зазначив, що йому дуже непросто бути без футболу, він сконцентрований на своєму відновленні, а допомагають йому і підтримують усі одноклубники.

"Як професійний футболіст, ти маєш розуміти, що іноді трапляються травми. І ти повинен бути готовий до них. Звичайно, непросто бути без футболу, адже я люблю цю гру, але таке буває. Я повинен фокусуватися на відновленні, і всі мені в цьому допомагають - сім'я, товариші по команді та персонал клубу. Ми всі - одна велика сім'я, і ​​це дійсно допомагає. Зараз я сконцентрований лише на своєму відновленні, бо хочу повернутися швидше", - цитує Ярмоленка Sport Arena.

Як повідомляв Укрінформ, півзахисник англійського футбольного клубу "Вест Гем" і збірної України Андрій Ярмоленко проходив реабілітацію після травми в Белграді (Сербія) під наглядом сербського реабілітолога Андреа Мілутиновича, який має в Белграді клініку, що спеціалізується на реабілітації спортсменів після травм. Ярмоленко отримав травму ахілла в матчі проти "Тоттенгема" 20 жовтня 2018 року, після чого переніс операцію. Передбачалося, що відновлення займе мінімум 6 місяців. Наразі футболіст продовжує відновлення у Вест Гемі.

Читайте також: Андрій Ярмоленко більше не зіграє в АПЛ у нинішньому сезоні - Пеллегріні

Раніше головний тренер команди Мануель Пеллегріні повідомив, що Андрій Ярмоленко цього сезону вже не повернеться на поле. Українець встиг зіграти у 10 матчах за "Вест Гем" і відзначитися 2 голами.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-