Пропустили три голи після втрат м’яча в центрі поля, що не дуже добре – Фонсека

Пропустили три голи після втрат м’яча в центрі поля, що не дуже добре – Фонсека

Відео
Укрінформ
Головний тренер «Шахтаря» похвалив команду за другий тайм спарингу проти «Хайдука».

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека прокоментував поразку від хорватського «Хайдука» (1:4) на тренувальному зборі в Туреччині. Про це він розповів офіційному сайту клубу.

«Зрозуміло, що зустрілися з командою, яка працює на зборах значно довше. Темп і інтенсивність зовсім інші - у нас цього поки немає. І навіть так в першому таймі в обороні ми виглядали непогано, однак пропустили три голи в контратаках після втрат м'яча в центрі поля, що не дуже добре.

В принципі, мали кілька моментів, а в захисті діяли не надто успішно. Наш розіграш при початку атаки давав суперникові багато можливостей відбирати м'яч і створювати небезпеку. Другий тайм відрізнявся від першого. Я побачив команду з великим бажанням і віддачею, іншу інтенсивність. Проте ми пропустили ще один м'яч. Але мені більше сподобалася друга половина.

Думаю, Болбат провів досить задовільний матч, враховуючи все те, що ми показали в першому таймі.

Читайте також: Футбол: "Шахтар" програв "Хайдуку" у першому матчі турецького збору

Малишев грав на незвичній позиції, і тут важливо бути обережним, оскільки він довгий час був травмований. Скажу вам чесно, виходячи з того, як він себе веде і проявляє на полі, я б хотів, щоб в моїй команді було багато таких футболістів.

Сікан ще занадто юний, він поки не знає наш стиль гри. Сьогодні дали йому трохи часу, просто щоб він відчув, що це таке. Ми в нього віримо», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, «Шахтар» програв перший контрольний матч на зборі в Туреччині хорватському «Хайдуку» 1:4. За «гірників» забив Дентіньйо. Наступний спаринг «Шахтаря» - 26 січня проти «Карабаха».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-