Коммі створить Ломаченку небачені проблеми – промоутер

Коммі створить Ломаченку небачені проблеми – промоутер

Укрінформ
Лу ДіБелла впевнений у перемозі свого підопічного в чемпіонському бою проти Чанієва.

Промоутер Лу ДіБелла впевнений в перемозі свого клієнта Річарда Коммі в майбутньому поєдинку проти Іси Чанієва за вакантний титул IBF у легкій вазі. Більш того, ДіБелла вважає, що Коммі в разі лютневої перемоги складе небачену конкуренцію українському чемпіону Василю Ломаченку. Про це він розповів Boxing Scene.

«Я очікую, що Коммі чекає успіх в бою з Чанієвим і що він виграє ефектно. Він - фантастичний боксер, який продемонструє, що перебуває на вершині легкої ваги.

Поки ми не заглядаємо далі 2 лютого, але коли Річард стане чемпіоном світу за версією IBF, ми хочемо зустрітися з Ломаченко. Річард створить йому проблеми, з якими Ломаченко ніколи не стикався», - заявив промоутер.

Читайте також: Наступний бій Ломаченка – 12 квітня в Лос-Анджелесі

Нагадаємо, що 2 лютого в бою між Чанієвим і Коммі визначиться новий чемпіон світу за версією IBF, який 12 квітня вийде на ринг проти Василя Ломаченка.

У грудні минулого року Ломаченко переміг Хосе Педрасу одноголосним рішенням суддів. Таким чином, Ломаченко об'єднав пояси чемпіона світу в легкій вазі за версією WBA і WBO.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-