Футбол: німецькі ЗМІ обговорюють долю Коноплянки в

Футбол: німецькі ЗМІ обговорюють долю Коноплянки в "Шальке"

Укрінформ
За версією одразу декількох німецьких видань, боси "Шальке" готові розглянути пропозиції від інших футбольнвх клубів відносно хавбека збірної України Євгена Коноплянки.

Як повідомляє Revier Sport, керівництво "Шальке" остаточно визначилося зі своїми трансферними справами на найближчий місяць, інформує Zbirna.com

"Клуб збирається почистити склад і спробувати посилитися серйозними атакуючими футболістами. З приводу другого поки що багато туману та чуток. Кажуть про Доменіка Соланке з "Ліверпуля" та Муніра Ель-Хаддаді з "Барселони", - зазначає видання.

А ось Bild запевняє, що залишати команду не горять бажанням Амін Харіт і наш Євген Коноплянка. Однак, за даними обох джерел, у клубі готові розглянути пропозиції від інших команд відносно марокканця та українцю. Не виключено, що хтось із них (або обидва одразу) незабаром залишать готель Melia Villaitana в іспанському Бенідормі, де команда Доменіко Тедеско сьогодні розпочала підготовку до другої частини сезону-2018/2019.

Читайте також: Роналду став кращим футболістом 2018 року за версією Globe Soccer Awards

На 11 січня у "Шальке" запланований єдиний контрольний поєдинок. О 16.30 за київським часом немецький клуб розпочне зустріч проти бельгійського "Генка", в якому виступає український півзахисник Руслан Малиновський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-