Чемпіонат Італії з футболу можуть призупинити через безлади уболівальників

Чемпіонат Італії з футболу можуть призупинити через безлади уболівальників

Укрінформ
Чемпіонат Італії по футболу в Серії А може бути припинений через заворушення уболівальників в день матчу 18-го туру між "Інтером" і "Наполі".

Про це заявив президент Італійської федерації футболу (FIGC) Габріеле Гравіна, слова якого наводить Il Messaggero.

"Ми розглянемо варіант з призупиненням чемпіонату. Однак потрібно все обдумати, ми вислухаємо представників Національного олімпійського комітету Італії та приймемо рішення", - сказав президент FIGC.

Матч відбувся 26 грудня і завершився з рахунком 1:0 на користь "Інтера". Під час зустрічі більша частина стадіону співала расистські пісні на адресу захисника "Наполі" Каліду Кулібалі. Крім цього, до гри на автобуси з уболівальниками неаполітанської команди напала група фанатів "Інтера". Весь матч супроводжувався зіткненнями фанатів, після однієї з сутичок чотири вболівальника "Наполі" були госпіталізовані з ножовими пораненнями. Один з уболівальників міланської команди потрапив під мікроавтобус з фанатами "Наполі", пізніше він помер у лікарні.

Читайте також: "Ювентус" привітав уболівальників із Різдвом у стилі гри "Супер Маріо"

У чемпіонаті Італії лідирує туринський "Ювентус" з 50 очками, другим йде "Наполі", маючи в активі 41 очко. Третє місце посідає "Інтер" з 36 очками. Всі матчі 19-го туру призначені на 29 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-