Гвардіола: «Ліверпуль» і «Тоттенгем» кращі за нас на даний момент

Гвардіола: «Ліверпуль» і «Тоттенгем» кращі за нас на даний момент

Укрінформ
Команда Олександра Зінченка опустилась на третє місце.

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола прокоментував поразку від «Лестера» в матчі 19-го туру АПЛ (1:2). Про це розповів ВВС.

«Ця гра була схожа на матч проти «Крістал Пелас». Ми добре почали, але пропустили, коли суперник вперше дійшов до нашого штрафного. Психологічно нам не вистачає впевненості в таких ситуаціях.

Ми повинні прийняти це і усвідомити, що повинні працювати старанніше. Необхідний один позитивний результат, щоб ми повернули собі впевненість. Зрозуміло, що ми переживаємо, що нам не вдається тримати свої ворота на замку. Результат - це головне, і ми програли.

«Ліверпуль» і «Тоттенгем» заслужено займають свої місця в таблиці. Вони виграють свої матчі, а ми - ні. Відрив зріс. У минулому сезоні у нас був великий відрив, в цьому «Ліверпуль» і «Тоттенгем» дуже хороші.

Читайте також: АПЛ: «Ліверпуль» переміг «Ньюкасл», «Ман Сіті» програв «Лестеру»

Позаду перша половина чемпіонату, у нас достатньо очок, щоб стати чемпіонами, але інші команди йдуть краще. Вони кращі за нас на даний момент», - сказав Гвардіола.

Нагадаємо, що після поразки від «Лестера» (1:2) «Ман Сіті» опустився в турнірній таблиці АПЛ на третє місце. Команда Олександра Зінченка вже відстає від «Ліверпуля», який виграв перше коло чемпіонату, на 7 очок. На другому місці «Тоттенгем», який обійшов «Ман Сіті» на одне очко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-