«Донбас» переміг «Кременчук» в матчі лідерів УХЛ

«Донбас» переміг «Кременчук» в матчі лідерів УХЛ

Укрінформ
Лідер чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч ХК «Кременчук» поступився чинному чемпіону ХК «Донбас».

ХК «Кременчук» в 24 турі чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч поступився вдома ХК «Донбас» з рахунком 3:5. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Перший період матчу залишився за «Донбасом» – на три шайби гостей, забитих в першій двадцятихвилинці матчу Богданом Костіковим (двічі) та Іллею Коренчуком, «Кременчук» відповів влучним пострілом Єгора Северюгіна.

Другий період активніше почали господарі, але в середині періоду «Донбас» зусиллями Віталія Ляльки зробив рахунок 1:4.

Читайте також: Для суддів Української хокейної ліги розробили нову форму

На початку третього періоду Іван Ципнятов зменшив відставання «Кременчука» до двох шайб, але за кілька хвилин гравець «Донбасу» Артемій Пуголовкін забив п'яту шайбу і поховав надії господарів на перемогу. А шайба, закинута на останній хвилині зустрічі гравцем «Кременчука» Миколою Кисельовим, вже нічого не вирішувала. 5:3 – на користь «Донбасу».

Таким чином, «Донбас» продовжив свою переможну серію до 8 матчів і скоротив відрив від другого місця до 5 очок, а «Кременчук» з 62 заліковими пунктами залишається лідером чемпіонату.

Микола Кисельов (в центрі)
Микола Кисельов (в центрі)

Перед матчем Українська хокейна ліга та ТМ Parimatch нагородили кращих гравців УХЛ листопада у складі «Кременчуга». Відзнаку найкращого захисника з рук представника ТМ Parimatch Вадима Місюри отримав Всеволод Толстушко, а найкращим нападником визнали Миколу Кисельова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-