"Баварія", "Тоттенхем" і "Ліверпуль" уважно стежать за Циганковим - Marca

Укрінформ
Провідна спортивна газета Іспанії Marca вважає гравця київського футбольного клубу "Динамо" Віктора Циганкова одним із кращих хавбеків Східної Європи.

"Український хлопець родом із футбольної сім'ї. Його батько Віталій був воротарем, а сам Віктор народився в Ізраїлі. У той час старший Циганков захищав ворота "Хапоеля Таїбе". І молодий футболіст не змусив довго чекати, щоб продемонструвати свою результативність. У 18 років 10 місяців і 9 днів він забив свій перший м'яч у чемпіонаті України. А через чотири дні відзначився в Лізі чемпіонів проти "Бешикташа", - цитує видання dynamomania.com

Видання вважає Циганкова майбутнім столичного "Динамо" і назвало три європейські провідні футбольні клуби, які дуже пильно слідкують за успіхами 21-річного українського футболіста.

"Набираючись досвіду зі старшими товаришами по команді, 15-й номер київського "Динамо" продовжує рости, як на дріжджах. Поряд з молодим майстерним плеймейкером Миколою Шапаренком, потенційно - це майбутнє клубу зі столиці України. Все це підтверджується тим фактом, що в 21 рік вже кілька великих європейських клубів записали ім'я Віктора Циганкова червоним кольором. "Баварія", "Тоттенхем" і" Ліверпуль" уважно стежать... ", - зазначає Marca.

Читайте також: Хацкевич попросив керівництво "Динамо" не відпускати Циганкова

Як повідомляв Укрінформ, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич попросив керівництво клубу не продавати віце-капітана команди Віктора Циганкова в найближче трансферне вікно. Раніше ЗМІ повідомляли, що "Динамо" отримало пропозиції щодо продажу Циганкова. У повідомленнях фігурували італійські та німецькі клуби, а трансфер  українського футболіста оцінювався у 20 мільйонів євро.

У нинішньому сезоні Віктор Циганков провів 28 матчів за киян у всіх турнірах. Він забив 11 м’ячів і зробив 8 результативних передач. Також у його активі 11 матчів за збірну України.

Фото: facebook/fcdynamoua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-