Футбол: Роман Безус може поміняти бельгійські клуби

Футбол: Роман Безус може поміняти бельгійські клуби

Укрінформ
Бельгійська преса підтвердила бажання голавного тренера футбольного клубу "Стандард" з Льєжа Мішеля Прюдомма, який хоче бачити у своїй команді українського легіонера команди "Сент-Трюйден" Романа Безуса.

Швидкісного і технічного Романа Безуса бельгійські ЗМІ відносять до числа найбільш яскравих відкриттів поточного сезону, повідомляє Zbirna.com.

"Клуби, які цікавиться Безусом, насамперед звертають увагу не стільки на його результативність (три голи і три гольові передачі), скільки на ту фантастичну роботу, яку він виконує у середній лінії. А саме - її колосальний обсяг иа коефіцієнт корисної дії", - зазначається у повідомленні.

Саме такий гравець і потрібен сьогодні льєзькому "Стандарду". Команда з початку сезону ніяк не може стабілізувати гру в центрі поля. Напередодні відкриття зимового трансферного ринку Мішель Прюдомм та його штаб вирішили провести солідну чистку у лавах команди і поповнити її новими виконавцями. У ситуації, що склалася, кандидатуру українського легіонера "Сент-Трюйдена" багато хто вважає ідеальною для "Стандарда".

Головний тренер льєзького клубу зізнався журналістам, що помітив Безуса ще 2015 року. Тоді очолюваний ним "Брюгге" у чвертьфіналі Ліги Європи поступився українському "Дніпру". І ось через три роки він має серйозний намір роздобути талановитого українського легіонера до лав "біло-червоних".

Читайте також: "Гент" Яремчука впевнено переміг "Серкль-Брюгге" у чемпіонаті Бельгії

Нагадаємо, що контракт Романа Безуса у "Сент-Трюйдені" закінчується у червні 2019 року, але, судячи з інформації, що потрапила в пресу, японський власник фламандського клубу не дуже  бажає розлучатися з нашим земляком і готує йому вельми привабливу пропозицію відглсно продовження діючої угоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-