Віта Семеренко: Для мене 7 місце у спринті в Нове Мєсто – це велика перемога

Віта Семеренко: Для мене 7 місце у спринті в Нове Мєсто – це велика перемога

Укрінформ
Українська біатлоністка Віта Семеренко поділилася враженнями від свого виступу в спринті на етапі Кубка світу в Нове Мєсто (Чехія).

Віта Семеренко, яка 21 грудня показала в спринті найкращий результат серед українок, зокрема, зазначила, що для неї 7 місце на етапі Кубка світу в Нове Мєсто – це велика перемога.

"Хочу сказати спасибі тренерському штабу за те, що, не дивлячись на попередні погані результати, вони вірили в нас. Сьогодні правильно зробили, що поставили мене в четверту групу, тому що траса була трошки глянцюватою, лижі працювали добре. Тому що, наприклад, Валя бігла спочатку по свіжому снігу, і чим би ти лижі не мазав, вони їхати не будуть. Тому я щаслива від свого сьомого місця, після результатів в шостому десятку для мене це велика перемога.

Ні у кого не хочу забирати місце. Я сама просилася поїхати виступити на Кубку IBU, але мене не відпустили. Сказали, що мені нема чого там робити. Зараз я дуже хочу потрапити в мас-старт, тому потрібно ударно виступити в персьюті", - цитує Віту biathlon.com.ua

Читайте також: Біатлон: Ройселанд виграла спринт на III етапі Кубка світу; Віта Семеренко - сьома

Нагадаємо, вчора в чеському місті Нове Мєсто українські біатлоністки приємно здивували багатьох уболівальників своїми результатами в спринті Кубка світу. Загалом на старт вийшли 96 біатлоністок. Українські біатлоністки фінішували у такому порядку: Віта Семеренко (7 місце, відставання 31,4 секунди; 1 штрафне коло), Олена Підгрушна (13 місце, +43,4; 1), Анастасія Меркушина (14 місце, 43,8; 0), Валя Семеренко (15 місце, 46,0; 0), Юлія Джима (41 місце, +1.38,0; 1).

Фото: xsport.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-