Сульшер пообіцяв повернути

Сульшер пообіцяв повернути "Манчестер Юнайтед" до успіху

Укрінформ
Новий наставник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Оле-Гуннар Сульшер розповів про своє бачення ідентичності клубу.

Оле-Гуннар Сульшер, зокрема, зазначив, що у "МЮ" мають бути атакуючий футбол, перемоги і кращі гравці у світі.

"Якою має бути ідентичність "Манчестер Юнайтед"? Атакуючий футбол, надання шансів молодим гравцям і перемоги. Найбільший клуб у світі, кращі вболівальники та кращі гравці. Футболісти "Манчестер Юнайтед" мають пишатися своєю грою, а фанати -пишатися командою. Обіцяю зробити все можливе, щоб повернути клуб до успіху", - цитує Сульшера footballua.tv.

Також Сульшер прокоментував результат жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, за яким його команда зіграє проти паризького "ПСЖ".

Я стежив за жеребкуванням Ліги чемпіонів, не підозрюючи, що в "Манчестер Юнайтед" все складеться таким чином. Зіграти з "ПСЖ" - фантастична можливість. Це буде один з особливих вечорів на "Олд Траффорд". Ми отримали в суперники одних із кращих талантів в особі Неймара, Мбаппе і Кавані. З нетерпінням чекаю всього цього, але попереду ще багато ігор, які передуватимуть тій зустрічі. Для початку хочемо закласти фундамент, і з упевненістю підійти до поєдинку з "ПСЖ". Якщо вдасться це зробити, буде чудово", - сказав Сульшер.

Читайте також: Новий наставник "Манчестер Юнайтед" Сульшер прибув на клубну базу

Нагадаємо, що перші матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів пройдуть 12/13 та 19/20 лютого 2019 року, поєдинки у відповідь - 5/6 та 12/13 березня.

 Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-