Біатлон: Юлія Джима готується бігти спринтерську гонку

Біатлон: Юлія Джима готується бігти спринтерську гонку

Відео
Укрінформ
Збірна України з біатлону провела офіційне тренування у Чехії перед стартом третього етапу Кубка світу з біатлону в Нове-Мєсто.

Першими чеський сніг випробували чоловіки, а під вечір 19 грудня на тренування вийшли жінки. Про це повідомляє XSPORT.

Під керівництвом Юрая Санітри на стрільбищі працювало четверо українських біатлоністів, які заявлені на спринтерську гонку 20 грудня: Сергій Семенов, Артем Прима, Дмитро Підручний та Артем Тищенко.

Після закінчення тренування у чоловіків, на стадіон вийшли жінки. Під керівництвом Андрія ​​Прокуніна і Григорія Шамрая працювали сестри Семеренко і Олена Підгрушна, разом з ними тренувалася Анастасія Меркушина.

Окремо від команди готувалася Юлія Джима. За словами особистого наставника біатлоністки словенця Уроша Велепця, Юлія бігла контрольне тренування, щоб визначитися, чи стартуватиме вона в спринтерській гонці. Обидва вогневі рубежі Джима пройшла в нуль, і тепер, швидше за все, спортсменка візьме участь в п'ятничному спринті.

Відео тренування Джими:

Зазначається, що багато спортсменів скаржилися на важкий сніг на стадіоні в Нове-Мєсто, а на стрільбищі відчувалися сильні пориви вітру. Невтішний прогноз погоди синоптики передають і на день гонки. 20 грудня в Нове-Мєсто очікується мокрий сніг і сильний вітер.

Читайте також: Біатлон: Семенов, Прима, Підручний і Тищенко бігтимуть спринт в Нове-Мєсто

Як повідомляв Укрінформ, етап Кубка світу з біатлону в Нове-Мєсто відбудеться 20-23 грудня. Перша гонка етапу - чоловічий спринт відбудеться 20 грудня і розпочнеться о 18.30 за київським часом. Також в програмі етапу спринтерська гонка у жінок, два персьюта і перші в сезоні мас-старти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-