Порошенко і Павелко відкрили на Дніпропетровщині новий спортивний комплекс

Порошенко і Павелко відкрили на Дніпропетровщині новий спортивний комплекс

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко та президент Федерації футболу України Андрій Павелко відкрили на Дніпропетровщині новозбудований багатофункціональний спортивний комплекс "Слобожанський".

Урочиста церемонія відкриття сучасного спортивного об’єкту загальною площею 2,7 тис. кв. відбулася 17 грудня. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Президент України зазначив, що за рахунок об’єднання зусиль громади, обласного і державного бюджету вдалося зібрати необхідні для будівництва комплексу 125 млн грн. Завдяки цьому комплекс було збудовано в надзвичайно короткий термін.  

"Це робиться для дітей, які нарешті мають можливість у Слобожанському займатися спортом не гірше, ніж у Дніпрі чи в Києві", - сказав Петро Порошенко.

Андрій Павелко у свою чергу побажав юним спортсменам перемог: "Вашому сьогоднішньому щастю можна лише щиро порадіти: новенький спорткомплекс, величезний зал для ігрових видів спорту, зручні роздягальні, нові друзі та перший турнір "Слобожанське сузір’я". Ви заслуговуєте на найкращі умови для занять спортом, і я щиро бажаю вам чудових результатів, перемог і успішної кар’єри футболістів у майбутньому".

Читайте також: Гройсман відкрив у Вінниці нове футбольне поле

Сучасний спортивний комплекс "Слобожанський" має великий зал для міні-футболу, баскетболу, волейболу, гандболу та великого тенісу. Окрім залу для ігрових видів спорту, у спорткомплексі є тренажерні зали, зали фітнесу, йоги та гімнастики. Також у великому залі обладнані трибуни для 250-ти глядачів, а паркет має спеціальну амортизуючу основу, яка знижує ризик травматизму. Поруч із комплексом будується 25-метровий басейн. Обидві будівлі зводилися з використанням сучасних технологій енергозбереження. Усередині - спеціальна система централізованого кондиціювання. У новому спорткомплексі одночасно можуть займатися близько 300 спортсменів.

На честь відкриття спорткомплексу відбувся урочистий старт першого турніру з міні-футболу "Слобожанське сузір’я", який стане традиційним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-