Скасували тендер на побудову сучасної бази для біатлоністів у Буковелі

Скасували тендер на побудову сучасної бази для біатлоністів у Буковелі

Укрінформ
Департамент будівництва житлово-комунального господарства містобудування та архітектури Івано-Франківської обласної державної адміністрації прийняв рішення про скасування тендера на побудову сучасного спортивного комплексу в Буковелі.

Про це повідомляє XSPORT із посиланням на газету "Галичина".  

"Рішення про скасування тендера було затверджено, грунтуючись на листі Управління Західного офісу Держаудітслужби в Івано-Франківській області, яка виявила порушення в проведенні процедури закупівель. При цьому сам характер порушень не вказується", - йдеться в повідомленні.

Ситуацію прокоментував директор Державного центру олімпійської підготовки з біатлону у Чернігові В'ячеслав Деркач: "Чесно кажучи, мені незрозуміло, чому сам замовник за пару годин до проведення торгів на тендері, скасовує його проведення. Були подані заявки, компанії, що брали участь в тендері, понесли витрати у зв'язку з підготовкою документації та участю в процедурі закупівель. І тепер, наскільки я розумію, вони можуть звертатися в антимонопольний комітет з вимогою про відшкодування втрат.

Читайте також: Біатлон: Джима не стартуватиме сьогодні на етапі Кубка світу в Гогфільцені

Але для нас важливо інше: сьогодні програв біатлон в Україні. Ми були сповнені рішучості і надій приймати у нас в країні змагання міжнародного рівня, аж до етапів Кубка світу в перспективі".

Фото: biathlon.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-