Хокей: збірна України U-20 крупно програла другий матч на чемпіонаті світу в Тихи

Хокей: збірна України U-20 крупно програла другий матч на чемпіонаті світу в Тихи

Відео
Укрінформ
Молодіжна збірна України (U-20) з хокею з великим рахунком програла свій другий матч на чемпіонаті світу в Дивізіоні IB, який проходить у польському місті Тихи.

У неділю, 9 грудня, підопічні Олега Ігнатьєва програли збірній Угорщини з рахунком 3:9 (1:2, 4:0, 4:1). Про це повідомляє XSPORT

Рахунок 3:9 у матчі 2-го туру чемпіонату світу (U-20) в Тихи (Польща) вивів українських хокеїстів на останнє місце в турнірній таблиці Дивізіону IB: Угорщина (2 гри, 6 очок), Словенія (2, 6), Польща (2, 3), Італія (2, 3), Японія (2, 0), Україна (2, 0).

Відео кращих моментів матчу:

Зазначимо, що ця поразка є найбільшою для збірної України з хокею (U-20) за останні 8 років. Востаннє з різницею в 6 шайб на чемпіонатах світу молодіжна збірна України програвала 2010 року, коли пропустила 6 і 9 голів за гру у матчах групи А Дивізіону I проти  Латвії (0:6) і Казахстану (0:9).

Читайте також: Україна програла Польщі у стартовому матчі молодіжного чемпіонату світу з хокею

Згідно з регламентом найкраща збірна за підсумками кругового турніру в Тихи вийде до Дивізіону IA, а найгірша команда опуститься до Дивізіону IIA. Перший матч Україна програла Польщі з рахунком 2:4 (1: 1; 1: 1; 0: 2). 

Фото: uhl.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-