Прокунін привітав усіх із перемогою української біатлоністки Джими в Поклюці

Прокунін привітав усіх із перемогою української біатлоністки Джими в Поклюці

Фото
Укрінформ
Старший тренер української збірної з біатлону Андрій Прокунін прокоментував переможний виступ Юлії Джими в індивідуальної гонці у Поклюці (Словенія) в рамках першого етапу Кубка світу.

Андрій Прокунін у коментарі biathlon.com.ua, зокрема, зазначив, що перемога Джими свідчить про те, що рішення, які приймав тренерський штаб під час тренування спортсменки, були правильні.

"Хочу всіх привітати з перемогою Юлії Джими. Це велика робота, яку виконали Юля, її тренер, збірна Словенії, з якою вона тренувалася, а також наші керівники Федерації, Міністерство і особисто Володимир Бринзак, які створили всі умови для підготовки спортсменки. У цій ситуації виграли всі. Результат є, значить ті рішення, які ми прийняли, були виправдані.

Поклюка. Індивідуальна гонка/Фото: biathlon.com.ua

Сезон довгий, і та ж Віта Семеренко ще покаже високі результати. Ми знаємо, що вона може виступати набагато краще. Спочатку участь Віти не планувалася в перших гонках. Ми розуміли, що вона знаходиться не в найкращих кондиціях, але корективи внесла хвороба Валі, яка тягнеться ще зі збору в Ленцерхайді. Сьогодні результат Віти нас не влаштовує, але є об'єктивні причини і речі, які є внутрішньою справою команди. Наше завдання зберегти дівчат, щоб вони пройшли весь сезон. Ми відштовхуємося від багатьох факторів і повинні продумувати тактику на кілька гонок вперед", - сказав Прокунін.

Читайте також: Юлія Джима: Це не останнє перше місце в цьому сезоні

Як повідомляв Укрінформ, 6 грудня українська біатлоністка Юлія Джима була кращою в індивідуальній гонці на першому етапі Кубка світу. який проходить у словенській Поклюці. Українська біатлоністка виграла перше міжнародне "золото" в індивідуальній гонці в кар’єрі і очолила загальний залік Кубка світу.

  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-