Екс-футболіст

Екс-футболіст "Вулвергемптона" став художником

Фото
Укрінформ
Екс-захисник англійського футбольного клубу "Вулвергемптон" Джоді Креддок після 10 років кар'єри у клубі став художником.

43-річний екс-гравець "Вулвергемптона" віддав десять років футбольної кар'єри клубу і повісив бутси на цвях 2013 року. Він завжди поєднував у собі любов до мистецтва і до спорту, і зараз у нього з’явилося достатньо часу на заняття малюванням. Про це повідомляє ua-football. 

Він уже дає уроки своєму 14-річному сину Джозефу, а також займається з іншими дітьми. Гордість сімейства - шикарні картини бургерів, які виглядають дуже апетитно.

Креддоки працюють цілими днями у власній студії, продаючи свої творіння на арт-ярмарках.

Але мистецтво було не лише захопленням, а й способом пережити труднощі. Десять років тому Джодді та його дружина Шеллі втратили дитину, якій було лише чотири місяці. А недавно молодшому синові Креддоків Тобі був поставлений діагноз лейкемія. І лише перед полотном голова сімейства отримує можливість ненадовго забутися і впоратися з болем.

Читайте також: Зінченко тренується у захисній масці й буде готовий до гри з "Челсі"

Тим не менш, він дуже гордий успіхами старшого сина, три картини якого вже купив колишній головний тренер "Вулвз" Мік Маккарті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-