Мбаппе визнаний кращим гравцем серед футболістів до 21 року - France Football

Мбаппе визнаний кращим гравцем серед футболістів до 21 року - France Football

Укрінформ
Форвард французького клубу "Парі Сен-Жермен" Кіліан Мбаппе став кращим гравцем 2018 року серед футболістів віком до 21 року за версією France Football.

Приз найкращому гравцю світу віком до 21 року назвали "Трофей Копа" на честь французького футболіста Раймона Копа - гравця збірної Франції на початку 20-го століття. Про це повідомляє footballua.tv

У боротьбі за цей трофей Мбаппе випередив Трента Александер-Арнолда ("Ліверпуль"), Патріка Кутроне ("Мілан") і Джанлуїджі Доннарумма ("Мілан").

Також форвард "ПСЖ" і збірної Франції Кіліан Мбаппе фінішував на п'ятому місці в голосуванні за "Золотий м'яч". Француз, вік якого становить 19 років і 11 місяців, став наймолодшим гравцем з 1998 року, які потрапили в підсумкову п'ятірку номінантів. 20 років тому в п'ятірці виявився форвард "Ліверпуля" і збірної Англії Майкл Оуен, якому на той момент було 19 років.

Читайте також: Лука Модрич став володарем «Золотого м'яча»-2018

Як повідомляв Укрінформ, престижну нагороду "Золотий м’яч" цьогоріч отримав хорватський півзахисник мадридського "Реала" і збірної Хорватії Лука Модрич. Церемонія вручення "Золотого м'яча" та інших нагород від видання France Football пройшла напередодні в Парижі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-