Червенков про гру з

Червенков про гру з "Динамо": "Чорноморець" мав моменти, але не реалізував їх

Відео
Укрінформ
Головний тренер одеського футбольного клубу "Чорноморець" Ангел Червенков прокоментував поразку команди від київського "Динамо" (0:2) в матчі 17-го туру УПЛ.

Ангел Червенков на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що гра вийшла цікавою, моменти були, але не вистачило майстерності реалізувати їх.

"Вважаю, що сьогодні вийшла цікава гра. Ми почали матч від оборони, добре захищалися, але отримали пенальті у свої ворота, і у господарів виникла перевага. Спробували змінити стиль гри в атаці, мали моменти, але через нестачу майстерності не було втілено їх у голи. У другому таймі пропустили ще один м'яч з пенальті. Я вніс тактичні корективи, вийшов ще один футболіст атаки. На жаль, забити не вийшло. Зазначу, що наш "дитячий сад" зіграв сьогодні добре, не злякалися грізного суперника, діяли холоднокровно.

У Сергія Литовченка пошкодження зв'язок гомілковостопного суглобу, він лікується. Поки не знаю коли він повернеться до гри.

Розроблено програму підготовки, вже намітили місце проведення зимового тренувального збору в Анталії. Так що продовжуємо працювати за планом. Нам потрібно посилення. Працюємо в цьому напрямку. Відразу після закінчення першої частини сезону ми впритул займемося цією проблемою. Нам потрібно підвищувати майстерність і клас команди", - цитує Червенкова прес-служба ФК "Чорноморець".

Читайте також: Хацкевич: Помітно було, як Беседін "зголоднів" за футболом

Як повідомляв Укрінформ, 3 грудня футболісти київського "Динамо" перемогли одеський "Чорноморець" (2:0) у завершальній зустрічі 17-го туру чемпіонату української Прем'єр-ліги. На стадіоні столичного НСК "Олімпійський" м'ячі забили Віктор Циганков (21-а хвилина) та Артем Беседін (61).

Відео кращих моментів матчу:

Турнірне становище клубів після 17-ти турів: "Шахтар" - 42 очки, "Олександрія" - 36, "Динамо" - 35, "Зоря" - 25, "Ворскла" - 24, "Маріуполь" - 24, "Десна" - 23, "Львів" - 20, "Олімпік" - 18, "Карпати" - 17, "Чорноморець" - 12, "Арсенал-Київ" - 8. 18-й тур відбудеться 7-9 грудня. Після цього в чемпіонаті УПЛ настане зимова перерва, яка триватиме до 23 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-