Егіс Клімас: Гвоздик надовго став чемпіоном світу з боксу

Егіс Клімас: Гвоздик надовго став чемпіоном світу з боксу

Укрінформ
Менеджер Олександра Усика Егіс Клімас упевнений, що й інший український боксер - Олександр Гвоздик довгий час зможе утримувати титул чемпіона світу.

За словами Клімаса, Гвоздик у бою з канадцем Адонісом Стівенсоном повністю реалізував план свого тренера Тедді Атласа, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Гвоздик дотримувався всіх інструкцій свого тренера. Він "затягнув" Стівенсона у пізні раунди і зробив те, що передбачалося зробити. Його перемога не залишила сумнівів у тому, що він заслуговує чемпіонського титулу. У Тедді Атласа був хороший план на бій, і Гвоздик його реалізував. Думаю, Гвоздик надовго став чемпіоном", - заявив Клімас.

Нагадаємо, на той момент, коли Гвоздик нокаутував канадця, Стівенсон... лідирував на картках двох суддів, причому у одного з рахунком 98:92. Клімас переконаний, що такого роду "суддівські рішення" повинні мати для них негативні наслідки.

"Це злочин, - сказав боксерський менеджер. - У таких суддів треба відібрати ліцензії. Цього суддю я не забуду і не дозволятиму йому ще раз працювати на боях моїх підопічних".

Читайте також: Гвоздик побажав Стівенсону скорішого одужання

Як повідомляв Укрінформ, 1 грудня український боксер Олександр Гвоздик нокаутував у Квебеку канадця Адоніса Стівенсона в 11-му раунді і став чемпіоном світу за версією WBC у напівважкій вазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-